Particulier

Aangifte inkomstenbelasting. Voor veel particulieren een jaarlijkse hoofdbreker die altijd meer tijd kost dan u van tevoren had ingeschat. Wat is er dit jaar veranderd in uw fiscale omstandigheden? Wat is er aangepast in de aftrekmogelijkheden? Hoe zit het met de heffingskorting?


Bij het zo gunstig mogelijk invullen van uw aangifte inkomstenbelasting komt nog heel wat kijken. Natuurlijk wilt u er zeker van zijn dat de aangifte goed en volledig is ingevuld.
Gelukkig bestaan er mensen die graag voor u het onderste uit de kan willen halen en die weten wat uw mogelijkheden zijn. Die mensen, die werken bij Struik belasting & administratie!

Afspraak

U krijgt voorafgaand aan de afspraak een overzichtelijke lijst met daarop de gegevens die we nodig hebben voor het verzorgen van uw aangifte. We kunnen op kantoor afspreken maar kunnen ook telefonisch of via een online meeting afspreken. Spreekt u liever af bij u thuis af dan kan dat. In dat geval worden er reiskosten in rekening gebracht.

We nodigen onze klanten elk jaar in februari uit voor het maken van een afspraak. Handig, want op die manier hoeft u niet op het laatste moment nog van alles bij elkaar te zoeken. We doen uw aangifte ruim op tijd, zodat u snel weet waar u fiscaal aan toe bent.

Kosten

Struik belasting & administratie verzorgt uw volledige aangifte vanaf Euro 105,- inclusief btw. Datzelfde tarief geldt voor een gezamenlijke aangifte. Bij bezoek aan huis zijn de reiskosten Euro 45,- inclusief btw. Laat uw aangifte verzorgen door Struik belasting & administratie.

Wilt u een afspraak maken?

Neem dan contact met ons op

Het Register Belastingadviseurs (RB) is een actieve en praktijkgerichte beroepsvereniging die de belangen behartigt van ruim 7500 aangesloten leden. Dit gebeurt onder meer door intensief overleg met het ministerie van Financiën, de Belastingdienst en de andere beroepsorganisaties en door leden informatie en daadwerkelijke hulp bij de praktijkuitoefening te bieden. Adviseurs die lid zijn van het RB beschikken over actuele vakinhoudelijke kennis op het gebied van belastingadvies. Zij houden voortdurend hun kennis op peil door het lezen van vakliteratuur en het volgen van permanente educatie. U bent dus verzekerd van een up-to-date advies. Daarnaast zijn de leden gebonden aan beroepsregels en onderworpen aan tuchtrechtspraak.