Particulier

Aangifte inkomstenbelasting. Voor veel particulieren een jaarlijkse hoofdbreker die altijd meer tijd kost dan u van tevoren had ingeschat. Wat is er dit jaar veranderd in uw fiscale omstandigheden? Wat is er aangepast in de aftrekmogelijkheden? Hoe zit het met de heffingskorting?

Bij het zo gunstig mogelijk invullen van uw aangifte inkomstenbelasting komt nog heel wat kijken. Natuurlijk wilt u er zeker van zijn dat de aangifte goed en volledig is ingevuld.

Gelukkig bestaan er mensen die graag voor u het onderste uit de kan willen halen en die weten wat uw mogelijkheden zijn. Die mensen, die werken bij Struik belasting & administratie!

Over Struik belasting & administratie

Struik belasting & administratie komt gewoon bij u thuis. We maken een afspraak op een tijdstip dat u schikt. Dat kan ook ’s avonds zijn of op een zaterdag. U krijgt van tevoren een overzichtelijke lijst met daarop de gegevens die we nodig hebben en we vullen de aangifte bij u thuis in. Spreekt u liever af bij ons op kantoor, dan kan dat natuurlijk ook.

We nodigen onze klanten elk jaar in februari uit voor het maken van een afspraak. Handig, want op die manier hoeft u niet op het laatste moment nog van alles bij elkaar te zoeken. We doen uw aangifte ruim op tijd, zodat u snel weet waar u fiscaal aan toe bent.

Kosten

Struik belasting & administratie verzorgt uw volledige aangifte al vanaf Euro 90,- inclusief btw. Datzelfde tarief geldt voor een gezamenlijke aangifte. Laat uw aangifte verzorgen door Struik belasting & administratie.

Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

Struik Belasting & Administratie ontzorgt

Optimale ondersteuning, maximaal fiscaal voordeel!